قیمت واتراستاپ
واتراستاپ (آب بند) به منظور جلوگیری از نفوذ آب و سایر سیالات به سازههای بتنی استفاده میشود و میتوان گفت این وسیله بهترین ابزار برای پر کردن و آببندی درزها است. واتراستاپها نوارهای انعطافپذیر با ضخامت و پهنای مشخص هستند که در طول فرآیند بتنریزی و طبق نقشههای طراحی در محل درزها و زمان قالببندی در سازه نصب میشوند. در هنگام انجام فرآیند بتنریزی، در مرحلهی اول این فرآیند، واتراستاپ در بالاترین نقطه بتن به گونهای قرار داده میشود که نصف این عنصر داخل بتن و نصف دیگرش بیرون باشد. در مرحلهی بعدی بخش دوم نیز در بتن قرار گرفته میشود و به این ترتیب درز به طور کامل به وسیله واتراستاپ پوشانده شده و سازه آببندی میشود. از جمله مهمترین عوامل در تعیین قیمت واتراستاپ، شامل شرکت سازنده، نوع و جنس آن، ابعاد یا همان ضخامت و… است. برای دریافت مشاوره رایگان خرید واتراستاپ میتوانید از طریق شماره تلفن 02137556 با کارشناسان مجرب فروشگاه اینترنتی شهرمفتول در ارتباط باشید.
انواع واتراستاپ
واتراستاپ که به آن نوار آببند نیز گفته میشود، دارای انواع متنوعی است که بر اساس نوع کاربری، شرایط اجرایی و محدودیتهای اجرایی انتخاب میشود. برای ساخت هر یک از انواع این محصول مواد خاصی استفاده میشود که سبب میشود هر کدام از آنها دارای ویژگیهای منحصر به فردی باشند و بسته به نیازهای هر سازه در مورد نوع آنها تصمیمگیری میشود. تقسیمبندی واتراستاپها از لحاظ نوع سیستم عملکردی آببندی بدین ترتیب است: PVC یا لاستیکی، واتراستاپ منبسطشونده بنتونیتی و لاستیکی.
واتراستاپهای PVC در فرمها و سایزهای متنوعی تولید و به بازار فروش عرضه میشود، که بر اساس نوع مفصل و سازه انتخاب میشود. واتراستاپهای PVC در مقایسه با نوع لاستیکی قابلیت جوشپذیری بالاتری دارند و همچنین از نظر اقتصادی نیز به صرفهتر هستند. به طور معمول از این نوع آببند در پروژههایی که در مجاورت سیالات ترکیبات نفتی و یا دیگر سیالات هیدروفوبیک هستند، به کار برده میشود. این نوع از نوار آببند در دو نوع تخت و حفرهدار تقسیمبندی میشود، که نوع تخت آن در آببندی درزهای اجرایی به کار برده میشود و دارای آجی یکطرفه میباشند. همچنین نوع حفرهدار این محصول برای درزبندی درزهای انبساطی و انقباضی استفاده میشود و به دلیل وجود حفره میانی و قابلیت تغییر شکل زیاد، مانع عبور آب در اثر جابجایی درزها میشوند. این واتراستاپها در مقاومسازی سازه در برابر فشارهای هیدرولیکی و جابجایی عرضی و طولی بسیار کمککننده هستند. برای درزبندی جاهایی مثل دور لولهها، درزهای اجرایی غیرقابل پیشبینی و یا جاهایی که ضخامت بتن کم است، بایستی از واتراستاپهای منبسطشونده نواری استفاده شود. این نوع درزها، درزهای سردی هستند که نمیتوان برای درزبندی آنها از دیگر انواع درزبندها استفاده کرد. این محصول از جنس بنتونیت سدیم میباشد.
فنس
توری حصاری که به آن فنس نیز گفته میشود، نوعی محصول محافظتی است که از سیم مفتول گالوانیزه گرم ساخته شده است و برای حفاظت از ملک و یا محیط اطراف بهکار میرود. این نوع محصول مفتولی حفاظتی از اجزای شبکهای ساخته شده است که درون آنها فضای خالی وجود دارد. وجود فضای خالی این امکان را به وجود آورده است که نور و هوای محیط به راحتی از آن عبور کند و محیط داخل و خارج از حصار قابل مشاهده باشد. این توری دارای کاربردهای گستردهای به منظور حصارکشی زمینها، باغها، ساختمانها و… است. همچنین فنس، به عنوان یک عنصر مهم در طراحی داخلی، نقش بسیار مهمی در ایجاد فضاهای زیبا، کارآمد و منحصربهفرد دارد. این محصول با ترکیبی از زیبایی و عملکرد، به معماران و طراحان داخلی امکان میدهد تا ایدههای خلاقانهتری را در ایجاد محیطهای مناسب برای زندگی و کار به تصویر بکشند. فنسها در انواع مختلفی تولید میشوند. از فنسهای شیشهای با طراحیهای مختلف تا فنسهای چوبی با استایلهای کلاسیک یا مدرن، هر کدام با ویژگیهای منحصربهفرد خود ارائه میشوند. در واقع اولین فنسی که بشر از آن استفاده کرد، خرد چوبها و شاخههای درختان بود که در هم تنیده میشدند. در زمانهای گذشته برای حفاظت از زمینهای کشاورزی از فنسهای چوبی بسیار استفاده میکردند. نوع چوبی این توریها نمیتواند مقاومت بالایی در شرایط آب و هوایی سخت داشته باشد و بسیار آسیبپذیر است. از این رو فنس آهنی به دلیل مقاومت بالایی که دارد، کاربردیتر است.
قیمت فنس
در انتخاب و خرید فنس، قیمت یکی از عوامل بسیار مهم و تعیینکننده است. با توجه به انواع مختلف فنسها و کاربردهای متنوع آنها، آگاهی از قیمتها و عوامل موثر بر آنها میتواند به شما در انتخاب بهینه کمک کند. جنس مواد اولیه به کار رفته در ساخت ، یکی از مهمترین عوامل تعیینکننده قیمت فنس است. فلزات گرانقیمت مانند فولاد ضدزنگ و آلومینیوم، قیمت بالاتری نسبت به مواد ارزانتر مانند پلاستیک دارند. ارتفاع و ضخامت فنس نیز بر قیمت آن تاثیرگذار است. فنسهای بلندتر و ضخیمتر به دلیل مصرف بیشتر مواد اولیه، قیمت بالاتری دارند. علاوه بر این، فنسهای ضخیمتر مقاومت بیشتری در برابر آسیبها و عوامل جوی دارند که این موضوع نیز بر قیمت تاثیر میگذارد. نوع پوشش و روکش فنس نیز بر قیمت آن موثر است. فنسهای گالوانیزه به دلیل داشتن روکش محافظ در برابر زنگزدگی، قیمت بالاتری نسبت به فنسهای بدون روکش دارند. همچنین فنسهای رنگ شده یا با پوشش پودری نیز به دلیل زیبایی و دوام بیشتر، قیمت بالاتری دارند.هزینه نصب و حمل و نقل فنس نیز باید در نظر گرفته شود. نصب فنسهای سنگینتر و پیچیدهتر به زمان و تجهیزات بیشتری نیاز دارد که این موضوع هزینه نصب را افزایش میدهد. همچنین هزینه حمل و نقل فنسها بسته به فاصله و وزن آنها متفاوت است.
قیمت اسپیسر
اسپیسر یکی از ابزارهای بسیار پرکاربرد در صنعت ساخت و ساز به شمار میآید. وظیفه اصلی این ابزار، کاور کردن میلگرد است تا از زنگ زدن و ایجاد خوردگی میلگردها در فونداسیون جلوگیری کند. این محصول در شکلها و اندازههای بسیار متنوعی تولید و روانه بازار میشود که لازم است در هنگام خرید به نوع، شکل و کاربرد آن دقت شود. اسپیسرها با توجه به محل موردنظر و قطر میلگرد، در انواع، سایزها و جنسهای مختلف تولید میشوند. بهطورکلی، این محصول از طریق برقراری پوشش یکنواخت بر روی کار، نصب آسان، وزن سبک و حملونقل آسان، در افزایش سرعت و کیفیت پروژههای ساختمانی تأثیر بسیار زیادی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت اسپیسر و دیگر مصالح ساختمانی، میتوانید به فروشگاههای حضوری و اینترنتی، از جمله فروشگاه شهر مفتول مراجعه کنید. این فروشگاه امکان خرید آنلاین را از طریق وب سایت خود به نشانی https://shahrmaftool.com/ فراهم کرده است.
:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0